Sobre nosaltres

Ariadna Planas - Quiropràctica

Quiropràctica i creadora de Quiropràctica Living Room. 

  • Títol superior en Quiropràctica, graduada amb Mèrit – Barcelona College of Chiropractic
  • Màster en Quiropràctica – Universitat Pompeu Fabra
  • Doctor of Chiropractic – European Chiropractic Council
  • Membre 1424 de l’Associació Espanyola de Quiropràctica

“Sóc l’Ariadna Planas i des de ben petita sabia que volia dedicar-me a la Salut. Sabia que volia potenciar i ajudar el cos a que estigués i es mantingués saludable. L’inconvenient va ser que no trobava quina era aquesta manera de fer-ho. Cap de les opcions de professions tradicionals de la Salut em convencien, perquè em semblava que més que garantir la Salut combatien la malaltia.

Als setze anys, per insistència del meu pare, el vaig acompanyar a una consulta Quiropràctica a la qual feia un any que hi anava. Us seré mot sincera: de tot allò que em va explicar la Quiropràctica amb la qual vam estar parlant potser una mitja hora, només em vaig quedar amb un “era això el que buscava” rebotant a les parets del meu cap. I és que en aquell moment vaig entendre que sí, que el cos és intel·ligent, i que la informació per a mantenir-lo en constant funcionament la controla el cervell i que aquesta passa per dins de les vèrtebres per anar a comunicar amb tot el cos. I que si aquesta comunicació no és efectiva no es poden dur a terme les funcions òptimes i és quan comencen a aparèixer els problemes. Per tant, on havia d’anar a mirar si el cos expressava o no el seu infinit potencial de Salut era a la Columna Vertebral i al Sistema Nerviós.

O sigui, que el que jo buscava durant tants anys
existia,
tenia un nom
i es deia Quiropràctica.”

Anys més tard d’haver escrit aquesta carta, en tinc, si és possible, encara més ganes. 

Perquè durant aquests anys he pogut observar de ben a prop els “miracles” de la Quiropràctica. No cal que siguin grans coses, però són canvis que marquen la diferència en persones de veritat com tu o com jo: tornar a tenir la força per caminar, recuperar un dit mig paralitzat, poder tornar a fer l’esport que tant li agradava practicar, facilitar l’embaràs i el part, millorar la qualitat de vida, descansar a la nit, relaxar aquelles tensions musculars, recuperar-se més ràpid, estar de millor humor…

No et puc negar que a dia d’avui, amb tota la formació i l’experiència que tinc, em segueix fascinant el poder tan gran que tenim a dins, que només necessita bona comunicació entre el cervell i el cos per funcionar, regular-se i reparar-se sense ni tan sols haver-hi de pensar. Potser només necessitem una ajuda, i així reconnectar al 100% amb l’infinit poder que tenim a dins.

Personalment t’animo que donis el primer pas de la teva nova vida, i ens coneguem al nostre Centre realitzant l’Estudi Inicial, on podrem resoldre tots els dubtes que segur tens al cap!

Espero de tot cor que ens coneguem aviat i formis part d’aquesta família que hem creat a Quiropràctica Living Room!

Per què Quiropràctica Living Room?

Living Room proposa un Espai per a gaudir de la Vida al màxim potencial. Per a elevar la consciència i expressar la capacitat. Busca reconnectar-te amb l’infinit potencial que tens a dins.

Living Room té un per què. O millor dit un “per a qui”. Per l’Alea, per l’Esmile i per la Martina. Per a tots els nens. Per a tots els que algun dia ho vam ser. I per a tots que vindran. Perquè totes les persones -nadons, infants, adolescents, adults, embarassades i persones grans- tenim dret a revisar el nostre Sistema Nerviós. 

Perquè tots i totes tenim dret a mantenir l’expressió de l’infinit poder que tenim dins nostre: l’energia que té la capacitat d’automantenir-te, autosanar-te i autoregular-te. Perquè ets extraordinàriament capaç, que no se t’oblidi mai!

Living Room creix al voltant d’una sala d’estar, on hi som tots. Una sala d’estar d’aquelles on t’hi sents com a casa. On t’hi sents tu. On t’hi trobes. On tot és possible. On hi ets tu, i la teva família. On hi són les persones que t’estimes.

Al Centre Quiropràctica Living Room acompanyem famílies senceres que volen cuidar de la seva salut, gràcies al fet que el seu cos funcioni òptimament i així pugueu gaudir de la vida al màxim potencial. Sona bé, oi? Ets al lloc adient!

El nostre Centre Quiropràctic a Sabadell

El Centre Quiropràctica Living Room està ubicat al pis on l’Ariadna Planas, la nostra Quiropràctica, va començar Ajustant amics i coneguts a la sala d’estar de casa seva, que ara és la nostra recepció. Avui, uns anys més tard, s’ha convertit en un Centre de Salut de referència al Vallès Occidental per a famílies i persones que volen funcionar al 100%. 

Ens trobem a Sabadell, al costat del camp del C.E. Sabadell, a un cinquè pis, fet que ens permet molta llum natural i poder renovar l’aire amb facilitat. És fàcil aparcar a prop i es troba proper a la parada de Renfe Sabadell Nord i a La Creu Alta, dels Ferrocarrils Catalans; fet que facilita que pugueu venir si no sou de Sabadell, com per exemple Sant Quirze, Terrassa, Matadepera, Castellar del Vallès i Barberà. 

Comptem amb una Sala Individual on realitzem les dues visites de l’Estudi Inicial i les Revisions, una sala de Reconnexió on realitzem els Ajustos Quiropràctics, i un Espai Infantil per a que els petits de la casa puguin estar còmodes abans i després d’Ajustar-se. A més, comptem amb un wc adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, que disposa de canviador per a nadons.

Endavant, et donem la benvinguda a Quiropràctica Living Room!

Tens preguntes?

Escriu-nos per aquí i et contestarem l’abans possible.